Családbarát Életmódváltó Program

Mi az a Családbarát Életmódváltó Program?

Ez a program – nevéből adódóan – családoknak szól. Legyen szó arról, hogy a pároddal most kezdtek el gondolkodni a családalapítás lehetőségéről, vagy esetleg már van 1-2 (esetleg több) kisebb-nagyobb gyerek a háztartásban. Fontos megjegyeznem, hogy ez a program a család igényeihez igazodik és nem a családtagok egyéni céljaihoz, így személyre szabott étrendet az adagok pontos megjelölésével a Személyre Szabott Életmódváltó Programmal szemben  NEM tartalmaz.

Ebben a projektben a hangsúly az olyan családi szokások kialakításán van, melyek célja, hogy az étkezések során is egy összetartó, harmonikus légkört teremtsetek közösen, a gyerekek elfogadják az egészséges ételeket és jó evőkké váljanak ezzel is megalapozva a hosszú távú egészséget.
Bármilyen életritmusba beilleszthető, igaz ehhez nyitottság, elkötelezettség, kitartás és következetesség szükséges.

Ez a program attól családbarát, mivel a tanácsadás során figyelembe veszem a család napirendjét, ízlését, szokásait, felmerülő kívánságait, mint például az elérhetőség, megfizethetőség, változatosság, egyszerűség.

Célom, hogy a program következtében 

  • a család minden tagja elsajátítsa az egészséges életmód alapjait és azt rutinosan alkalmazni is tudja a mindennapok során
  • olyan szokásokat alakítsatok ki, melyek segítségével a család tagjai egymást tudják segíteni, támogatni
  • napról napra tudatosabbá, kiegyensúlyozottabbá, produktívabbá, motiváltabbá váljatok, így mutatva példát azoknak, akik a számotokra a legfontosabbak
Mindezt úgy, hogy a ti tempótokhoz és igényetekhez igazodva, melyek által lesz hosszútávon is tartható és sikeres az életmódváltás.
 

Ez a program Nektek való, hogyha

Szeretnétek elsajátítani az egészséges életmód alapjait

Együtt vágnátok bele ebbe a programba, így segítve és támogatva egymást az életmódváltás rögös útján

Családként valamilyen speciális táplálkozási irányt (vegetáriánus, pescetáriánus, vegán stb) követtek vagy most szeretnétek elkezdeni, de aggódtok a megfelelő tápanyagbevitel miatt

Ételallergia vagy ételintolerancia (glutén, laktóz, tojás, tejfehérje, mogyorófélék stb) miatt kényszerültök a változásra, de  nem tudjátok, hogyan helyettesíthetitek megfelelően a kieső alapanyagokat, élelmiszereket

Nem akartok a konyhai mérleggel bajlódni minden egyes főzés során, esetleg az étkezés előtt, ezáltal is támogatva az életmód hosszútávú fenntarthatóságát 

Javítanátok a közérzeteteken, emésztéseteken, olyan problémákat kiküszöbölve, mint a puffadás, gázosodás, hasmenés/székrekedés

A közeljövőben babát szeretnétek, és erre készülnétek fel tudatosan

Arra vágytok, hogy a (leendő) gyermekeitek normális viszonyt alakítsanak ki az egészséges életmóddal kapcsolatosan, ezáltal megalapozva a hosszú távú egészséget, fittséget és vitalitást

Árlista

A Családbarát Életmódváltó Program ára:  75 EUR 

(kb. 25,900 Ft. az aktuális árfolyamtól függően)

Ajándék 20 perces Online Konzultáció 15 EUR értékben. Részletekért kattints ide!

Amennyiben úgy döntöttetek, hogy szeretnétek családostul belevágni ebbe az életmódváltó programba, akkor nincs más dolgotok, mint ezt az info@juhaszzsofia.hu e-mail címen keresztül jelezni nekem vagy az oldal alján található formátum kitöltésével is jelentkezhettek.

Erre válaszként küldök egy részletes kérdőívet, valamint egy Étkezési Napló Sablont melyek online, akár egy okostelefonon keresztül is kényelmesen kitölthetőek.

Miután megkaptam a kitöltött kérdőívet, leellenőrzöm, hogy nincs-e olyan ok, ami miatt ne tudnám elvállalni a tanácsadást.

Amennyiben minden rendben, akkor e-maiben küldöm a fizetési instrukciókat. Ennek teljesítésével az összeg beérkezésekor kerül fel a családod a várólistámra, melyet követően 2-3 héten belül továbbítom a családodra szabott tudásanyagot, melyet egy nyomtatható PDF formátumban továbbítok egyéb hasznos mellékletekkel együtt.  Ezek célja, hogy még jobban segítsenek titeket a célok elérésében. 

Fontos, hogy a Személyre Szabott Életmódváltó Programban csak a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, míg a Családbarát Életmódváltó Program inkább a gyerekek igényeit tartja szem előtt.

Ha kérdésetek van, keressetek bizalommal bármelyik általam megadott elérhetőségem egyikén vagy az alábbi formula kitöltésével!

A megkeresésekre/levelekre igyekszem 24 órán belül választ adni. Ha 1-2 napon belül nem reagálok az üzenetedre, az azt jelenti, hogy nem kaptam meg azt vagy előfordulhat, hogy rossz az e-mail cím, amit megadtál. Minden esetben próbálkozz újra.