Páros Életmódváltó Program

Mi az a Páros Életmódváltó Program?

Ebben a programban összesen 2 személy vehet részt. Kortól* és nemtől függetlenül – legyetek lakótársak, barátok, családtagok, házastársak stb – bárki részese lehet.  

Fontos megjegyeznem, hogy ez a szolgáltatás a személyre szabott étrendet az adagok pontos megjelölésével a Személyre Szabott Életmódváltó Programmal szemben NEM tartalmazza.

Ebben a projektben a hangsúly az egészséges táplálkozás és a szokásrendszer kialakításán van. Bármilyen életritmusba beilleszthető, igaz ehhez nyitottság és következetesség szükséges.

Párosan könnyebb, hisz mindig lesz melletted valaki, aki támogat a nehéz pillanatokban, illetve a mindennapok során is egymást fogjátok motiválni és segíteni.  

Célom, hogy a program következtében 

  • mindketten elsajátítsátok az egészséges életmód alapjait és azt rutinosan alkalmazni is tudjátok a mindennapok során
  • olyan szokásokat alakítsatok ki, melyek segítségével egymást tudjátok segíteni, támogatni
  • napról napra tudatosabbá, kiegyensúlyozottabbá, produktívabbá, motiváltabbá váljatok 
Mindezt úgy, hogy a ti tempótokhoz és igényetekhez igazodva, melyek által lesz hosszútávon is tartható és sikeres az életmódváltá

Ez a program Nektek való, hogyha

Szeretnétek elsajátítani az egészséges életmód alapjait

Együtt vágnátok bele ebbe a programba, így segítve és támogatva egymást az életmódváltás rögös útján

Közösen valamilyen speciális táplálkozási irányt (vegetáriánus, pescetáriánus, vegán stb) követtek vagy most szeretnétek elkezdeni, de aggódtok a megfelelő tápanyagbevitel miatt

Ételallergia vagy ételintolerancia (glutén, laktóz, tojás, tejfehérje, mogyorófélék stb) miatt kényszerültök a változásra, de  nem tudjátok, hogyan helyettesíthetitek megfelelően a kieső alapanyagokat, élelmiszereket

Nem akartok a konyhai mérleggel bajlódni minden egyes főzés során, esetleg az étkezés előtt, ezáltal is támogatva az életmód hosszútávú fenntarthatóságát 

Javítanátok a közérzeteteken, emésztéseteken, olyan problémákat kiküszöbölve, mint a puffadás, gázosodás, hasmenés/székrekedés

A közeljövőben babát szeretnétek, és erre készülnétek fel tudatosan

Szeretnétek normális viszonyt kialakítani az egészséges étellel ezáltal megalapozva a hosszú távú egészséget, fittséget és vitalitást

Árlista 

A Páros Életmódváltó Program ára: 120 EUR 

(kb. 41,500 Ft. az aktuális árfolyamtól függően)

Ajándék 40 perces Online Konzultáció 27 EUR értékben. Részletekért kattints ide!

Amennyiben úgy döntöttetek, hogy szeretnétek ketten belevágni ebbe az életmódváltó programba, akkor nincs más dolgotok, mint ezt az info@juhaszzsofia.hu e-mail címen keresztül jelezni nekem vagy az oldal alján található formátum kitöltésével is jelentkezhettek.

Erre válaszként küldök egy-egy részletes kérdőívet, valamint egy Étkezési Napló Sablont melyek online, akár egy okostelefonon keresztül is kényelmesen kitölthetőek.

Miután megkaptam a kitöltött kérdőíveket, leellenőrzöm, hogy nincs-e olyan ok, ami miatt ne tudnám elvállalni a tanácsadást.

Amennyiben minden rendben, akkor e-maiben küldöm a fizetési instrukciókat. Ennek teljesítésével az összeg beérkezésekor kerültök fel a várólistámra, melyet követően 2-3 héten belül továbbítom a rátok szabott tudásanyagot, melyet egy nyomtatható PDF formátumban továbbítok egyéb hasznos mellékletekkel együtt.  Ezek célja, hogy még jobban segítsenek titeket a célok elérésében. 

*A Páros Életmódváltó Programban csak a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt!

Ha kérdésetek van, keressetek bizalommal bármelyik általam megadott elérhetőségem egyikén vagy az alábbi formula kitöltésével!

A megkeresésekre/levelekre igyekszem 24 órán belül választ adni. Ha 1-2 napon belül nem reagálok az üzenetedre, az azt jelenti, hogy nem kaptam meg azt vagy előfordulhat, hogy rossz az e-mail cím, amit megadtál. Minden esetben próbálkozz újra.