Nagyon örülök annak, hogy itt vagy és érdeklődsz a munkásságom iránt. 

Ezen az oldalon minden szükséges információt megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy megkezdjük a közös munkát.

Amennyiben ennek az oldalnak az elolvasása után is van kérdésed, keress bizalommal!

Ebben a hónapban mindkét program elérhető  limitált létszámig.

Személyre Szabott Életmódváltó Program

Ha egyedül indulnál el az életmódváltás rögös útján válaszd ezt a programot

Családbarát Életmódváltó Program

Ha a pároddal vagy a családoddal ugranál fejest az életmódváltás végtelen tengerébe ez a program nektek való

Fontos, hogy a Személyre Szabott Életmódváltó Programban csak a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, míg a Családbarát Életmódváltó Program inkább a gyerekek igényeit tartja szem előtt.

A folyamatban lévő képzéseim, visszajelzések és a konzultációk alapján a tanácsadások anyagát folyamatosan bővítem, hiszen célom a valódi segítségnyújtás és a tudásom folyamatos gyarapítása.

Nálam nincs limit, bármikor felteheted nekem a kérdéseidet a tanácsadás anyagának “kézhezvétele” után is.

Nem vagyok sem (szak)orvos, sem dietetikus, így ha olyan problémád van, ami speciális kúrát igényel, fordulj a megfelelő szakemberekhez segítségért. A tanácsaim csupán javaslatok, rajtad áll mennyit és hogyan fogadsz meg belőlük.

A tanfolyamok, melyeket elvégeztem akkreditáltak és bizonyos tevékenységi körökre is feljogosítanak, de ha a kérdőív alapján olyan dolog derülne ki, mely nem tartozik a kompetenciám közé, fenntartom azt a jogomat, hogy a konzultáció bármely pontján visszautasítsam a jelentkezésedet.

A tanácsadásaimban NEM szerepelnek olyan termékek, melyek MLM rendszerhez köthetők, nem vállalok sem most, sem a jövőben ilyen és ehhez hasonló termékek reklámozását.

Ha kérdésed van, keress bizalommal bármelyik általam megadott elérhetőségem egyikén vagy az alábbi formula kitöltésével!

A megkeresésekre/levelekre igyekszem 24 órán belül választ adni. Ha 1-2 napon belül nem reagálok az üzenetedre, az azt jelenti, hogy nem kaptam meg azt vagy előfordulhat, hogy rossz az e-mail cím, amit megadtál. Minden esetben próbálkozz újra.